Hírfolyam

Minden ami velünk történt és történni fog

VEKOP-1.2.6-20-2020-00301

Kapacitásbővítő és hatékonyságnövelő beruházás a Stanctechnik kötészeti Kft.-nél

VEKOP-1.2.6-20-2020-00301

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.06.30.

A támogatás mértéke: 70%

A projekt bemutatása:

A Stanctechnik Kötészeti Kft. gépparkjában egy komplex beruházást valósít meg. A vállalkozása fejlesztési folyamatának következő lépcsőfokaként jelen támogatott projekt keretében modern, csúcstechnológiát képviselő kötészeti gépek beszerzését tervezi. A beruházás hatására a társaság egyszerre növeli hatékonyságát és termelékenységét, illetve ezáltal jelentősen erősíteni tudja munkahelymegtartó képeségét. Az új gépek beszerzésével a Stanctechnik Kötészeti Kft. olyan ténylegesen jelentkező vevői igényeket szolgálhat ki, amelyek jelentős megrendelés-növekedést biztosítanak. Az új termékcsoport vonatkozásában várható többletmegrendelés teljesítésének igénye nélkülözhetetlenné teszi a jelenleg rendelkezésre álló jól képzett, és egyúttal tapasztalt, a társaság és a minőségi termékgyártás irányába lojális és elkötelezett munkaerőállomány hosszútávú megtartását.

partner

Partnereink

Különböző nyomdák az ország bármely pontjáról.

Főbb partnereink a teljesség igénye nélkül:

Elanders Hungary Kft

Elektroprodukt Nyomda Kft

Gelbert ECO Print

Keskeny Nyomda Kft

Pannónia Nyomda Kft

Pauker Nyomda Holding Kft

Prime Rate Nyomda Kft

Prospektus Nyomda Kft

kornyezet

Környezettudatosság

A Stanctechnik Kötészeti Kft arra törekszik, hogy gazdasági tevékenysége feleljen meg a fenntartható fejlődés alapelveinek, biztosítsa munkatársai szakmai fejlődését, egyéni boldogulását.

Társaságunk tevékenysége során a települési szilárd hulladék, az ipari és egyéb gazdálkodói hulladék, valamint egyes ragasztóanyagok maradékából és azok csomagoló anyagiból képződő kis mennyiségű veszélyes hulladék mellett jelentősebb mennyiségben papír hulladék keletkezik. A felhasznált anyagok és a technológiáink folyamatos fejlesztésével sikerült a keletkező hulladékokat, azok mennyiségének csökkentése mellett szelektíven gyűjtve, zárt rendszerekben kezelni.

felelosseg

Feladataink, céljaink

A Stanctechnik Kötészeti Kft a kötészeti iparág innovációjában a jövőben is úttörő szerepet szándékozik betölteni.
Formálódó fejlesztési stratégiánk alapelve azon elkötelezettség, hogy a mind igényesebb piacok felé nyitó hazai nyomdák, és megvalósuló nyomtatási technikáik, mint minőségben úgy hatékonyságban is hosszú távon ki legyenek szolgálva általunk. A kötészeti technológiáinkat, eszközeinket időben cserélni, korszerűsíteni szándékozunk. Munkatársaink, és új fiatal szakemberek képzésével, továbbképzésével a szaktudás szinten tartására törekszünk. A szolgáltatásaink minőségét új vezetési, termelésszervezési módszerek bevezetésével is javítani fogjuk.

back to top