Hírfolyam

Minden ami velünk történt és történni fog

VEKOP-1.2.6-20-2020-00301

Kapacitásbővítő és hatékonyságnövelő beruházás a Stanctechnik kötészeti Kft.-nél

VEKOP-1.2.6-20-2020-00301

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.06.30.

A támogatás mértéke: 70%

A projekt bemutatása:

A Stanctechnik Kötészeti Kft. gépparkjában egy komplex beruházást valósít meg. A vállalkozása fejlesztési folyamatának következő lépcsőfokaként jelen támogatott projekt keretében modern, csúcstechnológiát képviselő kötészeti gépek beszerzését tervezi. A beruházás hatására a társaság egyszerre növeli hatékonyságát és termelékenységét, illetve ezáltal jelentősen erősíteni tudja munkahelymegtartó képeségét. Az új gépek beszerzésével a Stanctechnik Kötészeti Kft. olyan ténylegesen jelentkező vevői igényeket szolgálhat ki, amelyek jelentős megrendelés-növekedést biztosítanak. Az új termékcsoport vonatkozásában várható többletmegrendelés teljesítésének igénye nélkülözhetetlenné teszi a jelenleg rendelkezésre álló jól képzett, és egyúttal tapasztalt, a társaság és a minőségi termékgyártás irányába lojális és elkötelezett munkaerőállomány hosszútávú megtartását.

partner

Наши партнеры

Különböző nyomdák az ország bármely pontjáról.

Főbb partnereink a teljesség igénye nélkül:

Elanders Hungary Kft

Elektroprodukt Nyomda Kft

Gelbert ECO Print

Keskeny Nyomda Kft

Pannónia Nyomda Kft

Pauker Nyomda Holding Kft

Prime Rate Nyomda Kft

Prospektus Nyomda Kft

kornyezet

Забота об окружающей среде

A Stanctechnik Kötészeti Kft arra törekszik, hogy gazdasági tevékenysége feleljen meg a fenntartható fejlődés alapelveinek, biztosítsa munkatársai szakmai fejlődését, egyéni boldogulását.

Társaságunk tevékenysége során a települési szilárd hulladék, az ipari és egyéb gazdálkodói hulladék, valamint egyes ragasztóanyagok maradékából és azok csomagoló anyagiból képződő kis mennyiségű veszélyes hulladék mellett jelentősebb mennyiségben papír hulladék keletkezik. A felhasznált anyagok és a technológiáink folyamatos fejlesztésével sikerült a keletkező hulladékokat, azok mennyiségének csökkentése mellett szelektíven gyűjtve, zárt rendszerekben kezelni.

felelosseg

Наши задачи, наши цели

A Stanctechnik Kötészeti Kft a kötészeti iparág innovációjában a jövőben is úttörő szerepet szándékozik betölteni.
Formálódó fejlesztési stratégiánk alapelve azon elkötelezettség, hogy a mind igényesebb piacok felé nyitó hazai nyomdák, és megvalósuló nyomtatási technikáik, mint minőségben úgy hatékonyságban is hosszú távon ki legyenek szolgálva általunk. A kötészeti technológiáinkat, eszközeinket időben cserélni, korszerűsíteni szándékozunk. Munkatársaink, és új fiatal szakemberek képzésével, továbbképzésével a szaktudás szinten tartására törekszünk. A szolgáltatásaink minőségét új vezetési, termelésszervezési módszerek bevezetésével is javítani fogjuk.

back to top